Топ Вицове

Теми, които не са свързани с моделистиката, или мястото за чесане на вашите пръсти в клавиатурата.

Топ Вицове

Мнениеот Root » 2012-7-03

Мъж влиза в фризьорският салон и казва на фризьора. Искам да ме подстрижеш ето тука отгоре късо, от лявата страна го остави така, а от дясната нула номер. Отзад врата на зигзак, а бритона по дягонал.
Ама господине аз така немога да подстригвам!!! Казал фризьора.
Ааааа, а миналия път можа да ти е... Лелята аз!!!
:2: :2: :2:
Светлозар Добрев
Способен съм на всичко човешко! Kойто ме надмине, не е човек!

Re: Топ Вицове

Мнениеот Root » 2013-3-21

Това е един ентосиазиран новобранец :13:
didko2000

Дата на Регистрация: Mar 2013
Мнения: 1
Ще правя самолет
Здравейте - значи някои хора няма да повярват на това - но ще искам помощ - на 26 години съм , завършил съм инжинерство - та да си дойдем на думата.Аз и 4-ма мои приятели - сме решили да направим самолет, преди 6 дена ударих 2 пъти на другия ден 1 път и на 4 тия ден 3 пъти джакпота на Еврофутбол (5.000.000лв) та решихме да направим самолет - искам да знам какви метали и какви оръжия да прикрепя към корпуса му - мисля да сложа по 2 M 134 в края на крилата и по 2 на носа на самолета , ракетите ще си ги правим сами , защото ще излезе по евтино.Искам самолета да не изглежда като миг16 -21 29 или който и да е съвременен самолет - ще го направя с форма на голяма фуния, или ще е нещо като B-2 искам да знам само какъв тротил за ракетите - какви реактивни двигатели за самия самолет и за ракетите да ползвам - металът от който да е изграден самолета , предложете и още някои форми, но да летят - какви системи да използвам - радърни и пр. - отделно , че ще сложим за резеовар и за температура? Още и каква система да взема за да направя ракетите с инфрачервено (топлинно) насочване?

Сто на сто , че вие ще си помислите , че съм луд, но това е една моя мечта още от както бях на 15 години - помогнете ми да я постигна - моля ви не ми пишете коментари като - я иди се гръмни , или : я си играй с количките бе! . Да ми пишат хора които разбират от тия неща!Вие само ми кажете частите които да ползвам!

Приятна вечер от мен!
__________________
Здрасти
Светлозар Добрев
Способен съм на всичко човешко! Kойто ме надмине, не е човек!


Върни се в “Чит Чат”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта