Правилата на форума

Първата спирка на новите потребители. Място за предложения, съвети, критика.

Правилата на форума

Мнениеот Root » 2012-6-11

ПРАВИЛАТА СЕ ОТНАСЯТ ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ЕДИН ПОТРЕБИТЕЛ В ТОЗИ ФОРУМ

1. Дръжте се възпитано, уважавайте мненията на останалите участници и не ги провокирайте.

2. Писането на кирилица е задължително във всички български форуми! Старайте се да пише те грамотно - от това зависи и отношението (уважението) на потребителите към Вас.

3. Всеки новорегистриран потребител трябва да напише името и фамилията си в полето за подпис. Това става, като отидете в "Профил" - "Личен профил" - "Подпис" в полето за писане въвеждате името и фамилията си, накрая натискате бутонът "Изпрати". Би било добре да попълните и полето "Местоположение" което ще спести въпроси към Вас, особено ако сте по-млади или сега се захващате с моделизъм. Каква е законовата уредба, може да прочетете на този линк.

4. Абсолютно забранено е участието в дискусиите с повече от едно потребителско име.

5. Абсолютно забранено е използването на нецензурни думи и изрази, както и обиди по пол, религия, политически възгледи, националност.

6. Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

7. Спамът, флудът и "чатът" не се толерират Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др. Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги. "Чат" - личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др. Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани. Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани. Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги с цел трупане на брой мнения не се толерира!

8. Забранено е разпращането на еднотипни, масови, призивни, рекламни (за продукти или сайтове) и подобни лични съобщения. Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на форума, за да бъдат предприети необходимите мерки.

9. Забранява се писането с ГЛАВНИ БУКВИ. Писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ -ПОВИШЕН ТОН. Забранява се и заместването на ш,щ,ч и др. с цифри 4, 6 и тн.

10. Категорично се забранява побликуването на снимки видеоклипове и линкове с порнографско съдържание и/или насилие. При нарушение на тази точка се слага директно забрана на потребителя за посещението му в този (и други) форум.

11. Във Форумите на RC България категорично се забранява обсъждането на взривни вещества ,химическите им съставки ,както и тяхното приложение по какъвто и да било повод с цел умишлено увреждане на хора и материални ценности !

Наказания:
Първо нарушение - Първи жълт картон
Повторно нарушение - Втори жълт картон
Трето нарушение - Червен Картон Забрана на потребителите да побликуват във форума. Могат само да четат.

Това са правилата на RcBulgaria и администрацията си запазва правото по всяко време да ги прилага и променя както намери за редно.
Светлозар Добрев
Способен съм на всичко човешко! Kойто ме надмине, не е човек!

Върни се в “Правилата от небесата”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта